Tvrtka Invictus grupa d.o.o. kao maloprodaja i veleprodaja posluje na tržištu Republike Hrvatske od 2018. godine trgovina je raznoga asortimana robe.

Misija: Prilagoditi se potrebama svakoga kupca/poslovnoga partnere te ispuniti njegove zahtjeve. Pružiti  svakom kupcu/poslovnom partneru najbolju vrijednost za novac vrhunskom kvalitetom robe.

Vizija: Postati poznata tvrtka raznoga asortimana robe te zauzeti visoko mjesto na domaćem tržištu po kvaliteti i cijeni robe prihvatljivom za kupce.

Daljnji cilj je dodatno razvijati mrežu kupaca i poslovnih partnera i omogućiti im uspješan rad i razvoj poslovanja na obostrano zadovoljstvo.

Sa vlastitim skladištima i velikom zalihom robe spremni smo zadovoljiti sve potrebe za razne asortimane robe svih naših postojećih i potencijalnih partnera.

Ukoliko ste zainteresirani za suradnju veleprodajom molimo Vas da nas Kontaktirate, a naš predstavnik javiti će Vam se kako bi ugovorili sastanak i dogovorili uvjete suradnje.

Obratite nam se sa punim povjerenjem i postanite još jedan uspješan partner najvećeg web shopa.

tel:+385/99 663 5066

Nabava: +385/99 663 5066

Email: info@invictus-arena.com

Naša web stranica koristi kolačiće kako bi poboljšali Vaše korisničko iskustvo. Posjetite Pravila privatnosti za više informacija o kolačićima i kako ih koristimo. Za nastavak korištenja stranice prihvatite korištenje kolačića.
You have successfully subscribed!
German
German